يکشنبه 2 مهر 1396 - 03 محرم 1439
جستجو :
تاریخ : يکشنبه 19 شهريور 1396     |     کد : 38

برگزاری سیزدهمین جلسه شورای پژوهشی مرکز

سیزدهمین جلسه شورای پژوهشی مرکز تحقیقات عوامل اجتماعی موثر برسلامت در تاریخ: 96.06.07 در ساختمان پشمینه، EDC، سالن دانشکده پزشکی تشکیل و مطالب  زیر مورد بحث قرار گرفت:
در ابتدای جلسه خانم دکتر مهستی علیزاده مطالبی درباره اعتبارات مالی پژوهشکده ارایه دادند، سپس در ادامه جلسه برنامه استراتژیک مرکز با مشارکت اعضای شورای پژوهشی مرکز مورد بررسی قرار گرفت  و نظرات اعضای شورا در متن برنامه استراتژیک اعمال شد. بررسی برنامه استراتژیک تا قسمت بررسی نقاط قوت و ضعف و فرصت ها و تهدید ها انجام گرفت. و ادامه بررسی برنامه به جلسات بعدی مرکز موکول شد. در انتهای جلسه خانم دکتر لاغوثی از اعضای محترم خواستند تا فرمی که درمورد امتیاز دهی ماتریکس عوامل داخلی و خارجی بود  و از طریق ایمیل به اعضای محترم مرکز ارسال خواهد شد را مطالعه فرموده و نمره دهی انجام گیرد. در پایان جلسه خانم دکتر علیزاده از اعضای محترم شورای پژوهشی مرکز برای شرکت در جلسه، تشکر و قدردانی کردند.

نوشته شده در   يکشنبه 19 شهريور 1396  ساعت  11:26   توسط   بابک زارع آبادی
ویرایش شده در *** ساعت -- توسط